Push is ontstaan uit een grote gemeenschappelijke liefde voor muziek. Onze passie voor muziek is ontstaan tijdens onze tienerjaren en mogen we de dag van vandaag onze grote liefde, en wellicht uit de hand gelopen hobby, noemen. Met reeds meer dan 30 jaar ervaring in het vak, kunnen we onszelf echte professionals noemen. 

Voorbereiding

Wil je graag een geslaagd feestje? Wij kunnen daarbij helpen! Wanneer je ons contacteert, zorgen wij ervoor dat wij aan jouw wensen kunnen voldoen. Wij bereiden alles goed voor en zorgen dat ook dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Dat vinden wij namelijk enorm belangrijk! Zo passen wij onze muziek en kleding graag aan naar gelang de wensen van de opdrachtgever. Heb je een disco-themafeest of is de dresscode black tie? Geen zorgen, wij passen ons graag aan. Dat geldt ook voor de muzikale invulling. Tijdens het optreden spelen we in op de wensen van ons publiek. Dat kan via verzoeknummers maar ook het aanpassen van de muziek aan de behoefte van dat moment. Wil je graag van te voren aangeven welke muziek de voorkeur heeft? Dat kan natuurlijk ook! 

Klaar voor knalfeest?

Van huwelijksceremonies tot bedrijfsfeesten en verjaardagen, wij zijn voor iedere gelegenheid te contacteren. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jullie een onvergetelijke avond hebben. Je kan ons boeken als 2-mans formatie maar dit kan uitgebreid worden tot een band met 6 personen. Alles is mogelijk! Samen zorgen wij voor een goede sfeer en zetten wij de zaal op zijn kop. Als de dansvloer vol staat met vrolijke, lachende gezichten en de klant is tevreden, dan zijn wij dat ook.